torsdag 1 maj 2008

Ministry of sound - kvällen man längtat efter i någon månad.

middag och lite tjejfix innan. Det gick bra. mina pizzor eller vad man ska säga, blev ändå väldigt bra. Det blev uppätet! regnet börja dra sig in till oxie vid halv elva, när vi vandrade mot tåget och skulle åka in för att köa i den enorma kön på slagt. Jovisst, det var kö, men det gick snabbt.
Josefin hitta sig ett ragg redan innan vi hann komma UT från kö och In på slagt! så henne fick man se en och en halvtimme till innan hon begav sig hem till sitt lilla ragg. Nina är nykär, för annars hade hon inte dissat kvällen på de sättet. Jag...jag möte upp Acke och Fille, samt några av brosans vänner som man bara vingla runt med. Man var på baren en efter en och beställde drinkar efter drinkar. jag har precis vågat gå in och kolla hur många gånger jag drog kortet. och det minns jag inte ens. Åtta gånger! ÅTTA GÅNGER!!! och nej, det är inte en drink man handlat, utan flera stycken. Jag ska aldrig mer kolla!

till sist fick jag träffa min christoffer. han stod vid trapporna och vänta på mig..får jag hoppas! och det var underbart. Det var nog det enda på hela kvällen som var underbart.

yadda yadda! artisterna var inget att hurra för. Inte folket i heller. bara ens sällskap som iaf gjorde det lite bättre. Kvällen får bara en stjärna av mig. det känns som jag lika bra kunde varit hemma och gjort något mer tilltalande. Specielt om jag dragit mitt kort åtta gånger, och verkligen fått mig och de andra till att bli lite halvt om halvt onyktra för att kunna gå runt.
och dessa klackaskor!!!!!! Vad är det med kvinnor och klackaskor? Fyfan, jag har fortfarande ont!

Helvete! - och du är inte här med mig idag. Jag är ledsen.

1 kommentar:

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.