torsdag 11 september 2008

Det är rätt roligt det här med att ställa datorn i köket. För det enda man går och tänker och undra är varför i hela fridens namn ställer man en dator i köket för? Vad tänkte personen med?
Det är synd omd atorn, den ska få ta hela smällen av all ånga och stek-os, sen ska man sitta och smula framför den. Inte nog med det, att se en dator i köket går inte riktigt ihop. Det är som att sätta en toalett i vardagsrummet. Det är precis samma sak. datorn passar in för sig själv, i vardagsrummet, i sitt sovrum, och ja kan man lfta ut den till köket för att göra så mycket som möjligt på en gång, så gör man det. men man sätter inte in den d'är för att den ska stå där för allevighet. I mitt huvud går det inte att få ihop bara. Använd fantasin och sätt datorn någonannstans. och skulle jag se att datorn var på toa denna gången, så skulle jag nog tycka det var roligt. Sitta och göra sitt medans man är på msn eller något. Ingen som vet!

Toa, vardagsrum, sovrum. Vad som, men håll köket utanför. Där ska det vara mat och massa gott. Det är hemmets hjärta. Datorn tillhör inte den kategorin.

Inga kommentarer: